Aktualno

*Dijaki in študentje!*
POPUST PRI LEKTORIRANJU
Poseben popust velja pri lektoriranju referatov, seminarskih, diplomskih in magistrskih nalog. Ob predložitvi veljavne dijaške ali študentske izkaznice oz. indeksa vam ponujamo 30 % popusta in 5 % dodatnega popusta na količino – skupaj torej kar 35 % popusta.
**********
SODELOVANJE Z ZDRUŽENJEM ABASA
Zaradi povečanega povpraševanja po storitvah prevajanja, lektoriranja, tolmačenja in poučevanja ter zaradi prijavljanja na posamezne razpise vabimo k sodelovanju PREVAJALCE, LEKTORJE, TOLMAČE in PROFESORJE za različne jezikovne kombinacije.
Pogoji: - ustrezna visokošolska izobrazba;
Pogoji: - vsaj tri leta izkušenj;
Pogoji: - vsaj tri priporočila poslovnih partnerjev, s katerimi ste že sodelovali.
V prošnji med drugim navedite tudi jezikovne kombinacije, področje in reference. Prošnjo, življenjepis in ustrezno dokumentacijo pošljite po elek. pošti (v word ali pdf obliki) na naslov: zaposlitev@abasa.si ali pa pošljite na naslov: ABASA, Center za prevajanje in poslovne storitve, Visoko 18, 4212 Visoko, Slovenija.
K sodelovanju vabimo tudi študente višjih letnikov, absolvente in diplomante posameznih jezikov, prevajanja in medjezikovnega posredovanja.
S pomočjo že uveljavljenih prevajalcev, lektorjev in tolmačev vam bomo pomagali pridobiti ustrezne izkušnje za vaš nadaljnji razvoj na področju prevajanja, lektoriranja in tolmačenja.
Vabilo velja tudi za študente podiplomskih študijev omenjenih smeri.